M: 0 6 - 2 5 0 8 5 8 9 0

Workshop: Voorlezen, doe je zo.

Workshop: Voorlezen, doe je zo.

Inschrijfformulier workshop

Workshop: Voorlezen, doe je zo.

Een leuke en leerzame workshop over het belang van voorlezen en hoe je goed voorlezen kunt leren.

Voorlezen wordt meestal voor het slapen gaan gedaan. Het is een gezellig moment  van de dag. Even rust en met uw kind wegzakken in een mooi verhaal. Wanneer kinderen goed kunnen lezen, pakken zij uit zichzelf  boeken. Wanneer dat lezen niet zo vlot gaat, omdat er leesproblemen zijn of er zelfs sprake is van dyslexie,  is het wenselijk dat dat voor de taalontwikkeling juist gebeurd. Alleen is het lezen voor deze kinderen lastig of zelfs moeilijk en iets wat je lastig of moeilijk vindt doe je niet gauw uit je zelf. Dan is voorlezen een goed alternatief. Maar helaas zijn leesproblemen nogal eens erfelijk, waardoor ook het voorlezen blijft liggen. Als ouder vind je dit even zo lastig en ook hier ligt het gevaar op de loer om het dan maar niet te gaan doen.

Dan is de workshop “Voorlezen, doe je zo” echt  iets  voor jou!

Want als je weet waarom het voorlezen zo belangrijk is, motiveert dat om het toch te gaan doen. En als je weet Hoe je kunt voorlezen kun je helemaal van start gaan. Wist je bijvoorbeeld al dat er verschillende methodes zijn? En dat er zelfs verschil is tussen het voorlezen door een moeder of het voorlezen door een vader?

De laatste is geweest op 12 november 2015, In de boekhandel, Polk, waar ook boeken te bekijken waren in het speciale lettertype Dyslexie.

Wilt u op de hoogte blijven van de volgende workshop, vul dan onderstaand formulier in.

 

Workshop voorlezen

F
F
Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above: