M: 0 6 - 2 5 0 8 5 8 9 0

Exacte vakken

Begeleiding in de exacte vakken bij Iteach

Bij Iteach kun je terecht voor begeleiding in wiskunde, scheikunde en biologie. Als je ‘last ‘ hebt van dyslexie en dat heb ik, kun je vaak andere dingen extra goed. Ik ben goed in de exacte vakken en help je daar dus graag bij.

De huiswerkbegeleiding kan t/m havo 5 niveau.

*) Wiskunde
*) Scheikunde en 
*) Biologie

Start NU en laat wiskunde, scheikunde en biologie je geen studiedruk meer opleggen!

button met Start NU!

Lees hier meer over de begeleiding:

Wiskunde

Wil jij ook graag nog een keer de stof uitgelegd krijgen? Op een andere manier of met behulp van youtube?

Bij Iteach bepaal je samen met mij waar je aan gaat werken. Ik leg de stof stap voor stap uit en laat je dan vooral in je eigen woorden de stof aan mij uitleggen; wanneer je dat goed kunt begrijp je de stof helemaal. Dan maken we samen opgaven om te zien of je de stof ook goed kunt toepassen. Doordat je steeds direct vragen kunt stellen, behandelen we ook precies de stof die jij nog lastig vindt. 

Scheikunde

Scheikunde is vaak een moeilijk vak. Maar er zit een logica achter, die kan ik je vertellen. Ook hier gaan we stap voor stap door de stof en maken we opgaven. Omdat video’s op youtube handig zijn om later zelf nog eens te herhalen, maak ik ook bij scheikunde hier gebruik van.
Het rekenen met molen en grammen, het begrijpen van een redoxvergelijking, een zuur-basevergelijking of de structuurformules, het kan allemaal!

Biologie

Bij biologie ligt het dan toch anders. Het is vooral veel stof en dan is het handig dat je daar een goed overzicht van kunt gaan maken. Dat kan bijvoorbeeld heel goed met een mindmap. Maar ook het maken van een juiste samenvatting kan helpen. In biologie ben ik er goed in dat ik je de stof eenvoudiger kan uitleggen, waardoor je begrijpt hoe het in elkaar steekt.
Omdat ik ook goed ben in wiskunde kan ik jou bijvoorbeeld ook de erfelijkheidsleer goed uitleggen. Dat heeft namelijk met een wiskunde inzicht te maken.  

Net als bij de ander begeleiding kom ik bij je aan huis. Jij hebt dus geen extra reistijd en je krijgt een uur lang begeleiding helemaal afgestemd op jou!

Meisje met spijkerblouse begrijpt huiswerk

F
F
Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above: