M: 0 6 - 2 5 0 8 5 8 9 0

Toch een kind van de rekening!

Toch een kind van de rekening!

De stentor opent er vanochtend mee.

In Deventer is er geen geld meer voor de dyslexiebehandeling van 114 kinderen.

Er is dus toch een kind van de rekening! 

Het bericht gaat verder met: “Er is geen geld meer voor de behandeling van zware dyslexie in Deventer.” en ” Braams verwacht echter extra behandelingen nodig te hebben voor kinderen die nu in de wacht staan. Ze zijn doorgestuurd door scholen die met de handen in het haar zaten en alles al geprobeerd hebben.” De zorg is er wel maar nu gaat het over het feit wie de rekening hiervan betaald.

Als ouder kan ik me voorstellen dat je boos bent. Je kind zit midden in een behandeling en dan wordt die ineens stop gezet omdat er geen geld meer voor is. Hoe lang gaat dat dan duren? En kan ik wel zo lang zonder een begeleiding? Dat brengt onzekerheid en zorgen met zich mee.
Het is zo fijn als je uiteindelijk de juiste hulp hebt gevonden. Daar gaat een heel traject aan vooraf, dat weet ik uit ervaring.

Als dyslexiecoach heb ik uiteindelijk een goede methode (Taal in Blokjes) gevonden die werkt en kan ik daarnaast een klankbord voor jou zijn.

Ik nodig je graag uit om contact met mij op te nemen  zodat we de mogelijkheden kunnen gaan bespreken.

Blonde kleuter aan tafel aan het schrijven in schrift

F
F
Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above: