M: 0 6 - 2 5 0 8 5 8 9 0

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Als moeder van twee zonen met een zeer ernstige vorm van dyslexie, ben ik de hele basisschoolperiode op zoek geweest naar antwoorden op mijn vragen. Ik pakte ieder jaar een andere methode op, om aan het einde van het schooljaar weer te moeten concluderen dat het niets geholpen had. Moedeloos werd ik ervan.

Tot ik een paar jaar geleden ernstig ziek werd en ik mij afvroeg of ik alles uit  mijn leven had gehaald. Het antwoord was NEE! Alhoewel ik nooit een echte diagnose heb gehad, ontdekte ik dat ik ook een  vorm van dyslexie heb. Had ik tijdens mijn schoolperiode overdreven hard geleerd en een flinke dosis faalangst opgebouwd.

Ouders zeiden steeds vaker tegen mij dat ik ‘er zoveel van af wist’En daarom besloot ik om Iteach op te richten. Leerlingen met leesproblemen / dyslexie krijgen pas een eerlijke kans in het onderwijs met een juiste begeleiding.

Ik volgde een studie tot dyslexiecoach. Daar kreeg ik de antwoorden op mijn vragen en werd mij duidelijk waarom de ene methode wel werkte maar de andere niet. Het komt door het verschil wat er is tussen leesproblemen en dyslexie. Alle methodes helpen bij leesproblemen, maar slechts een handjevol bij dyslexie. Bij dyslexie is de hardnekkigheid groter dan bij leesproblemen en dus is daar ook iets anders voor nodig om het goed aan te pakken.

Ik kan ervoor zorgen dat jouw zoektocht korter is en neem je graag bij de hand.

Neem je contact met mij op?

F
F
Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above: