M: 0 6 - 2 5 0 8 5 8 9 0

I teach op de Startersdag 2015 KvK

Startersdag 2015 KvK

Zeker weten dat je goed van start gaat?

Kom ook naar de Startersdag van de Kamer van Koophandel. Een gratis toegankelijke dag vol informatie en inspiratie om de start van jouw bedrijf tot een succes te maken. Meld je snel aan en kies welke presentaties je wilt bijwonen.

Nog niet zo lang geleden ben ik zelf van start gegaan met mijn bedrijf I teach. Daarbij heb ik gebruik gemaakt van de Kamer van Koophandels ontwikkeltraject “IkStartSmart“. Dit traject gaf mij de gelegenheid om op vele terreinen cursussen te volgen en een goed idee te krijgen van alle aspecten die bij een startend bedrijf komen kijken.

Aanstaande zaterdag,  7 november 2015, vindt in Arnhem een groots evenement plaats onder de naam: Startersdag 2015 KvK. Vele startende ondernemers komen op deze dag naar Arnhem om daar allerlei informatie te vinden over het opstarten van hun bedrijf. In de Startersstraat staan 20 ondernemers die in de afgelopen 2 jaar van start zijn gegaan. En I teach is daar een van!

Ben je dus a.s. zaterdag in Arnhem, dan ben ik in het Gelredome tussen 10.00- 16.00 uur. Je kunt er gratis binnenlopen en alles te weten komen over het ondernemerschap. Ik kan je vertellen wat ik allemaal heb gehoord en je kunt bekijken wat I teach allemaal te bieden heeft op het gebied van Dyslexie- en huiswerkbegeleiding. Tot dan!

 

 

Startersdag KvK 2015Startersdag 2015 in Gelredome te Arnhem

F
F
Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above: