M: 0 6 - 2 5 0 8 5 8 9 0

Examen en herexamentraining

Examen en her-examentraining t/m havo 5.

In het laatste jaar van je opleiding moet je nu eenmaal examen doen.
Wanneer je goed voorbereid daar naartoe gaat heb je meer kans van slagen!
Iteach kan je daarbij goed helpen:

*) Tekstverklaren Nederlands
*) Tekstverklaren Engels
*) Wiskunde
*) Scheikunde en
*) Biologie

We bepalen eerst samen waar je aan wilt gaan werken. Dat kan zijn het maken van een planning voor je examens of het uitleggen van de stof en het samen maken van opgaven.
Ik kom bij je aan huis en je kunt één of meerdere keren per week een les afnemen.

Aan het einde van de begeleiding heb jij minder stress, begrijp je de stof beter en ga jij met meer zelfvertrouwen op naar je examen!

button met Start NU!

Lees hier wat leerlingen en ouders van de begeleiding vonden:

Jorrit zegt: “Ik vond het chill dat ik zelf het vak kon kiezen. Marlies gaf een goede uitleg, beter dan mijn docent scheikunde en Marlies kan flexibel met de tijden van de bijles omgaan.”

Een leerling zegt: “Het heeft mij veel opgeleverd. Het was fijn om vragen te kunnen stellen buiten de schooltijden om. Ik heb zo extra aandacht kunnen besteden aan de stof die ik nog lastig vond. Zo heb ik alles nog een keer kunnen doen. Marlies heeft een duidelijke uitleg en we hadden een goede samenwerking. Ik vond het heel fijn.”

Een andere leerling zegt:”Marlies motiveerde en inspireerde mij met filmpjes en zo. Ik vond het fijn om meteen mijn vragen te kunnen stellen en samen met Marlies examens te kunnen maken.

Ouders van een leerling zeiden: Marlies is deskundig en goed in staat de stof begrijpelijk over te dragen. Goed doorgaan op begrijpen van de vraag. Betrokken bij leerling. Echt in contact.

Lees hieronder meer over de begeleiding:

Tekstverklaren

Bij de talen leg ik je uit hoe je het beste kunt omgaan met de teksten. Hoe lees je een tekst, hoe pak je het beste de multiple choice vragen aan.
Bij het Engels kijken we hoe je de betekenis van jou onbekende woorden kunt gaan achterhalen.
We bespreken ook vooral hoe je tot de antwoorden bent gekomen, dat geeft inzicht.

Wiskunde, scheikunde en biologie

Bij deze vakken gaat het vooral om dat je begrijpt hoe bepaalde ‘dingen’ in elkaar steken. Dat leer ik je door de stof schematisch aan je weer te geven. Schema’s die je makkelijk kunt gaan onthouden, zelf kunt gaan opschrijven en dan kunt gaan gebruiken. Zo hoef je ook niets ‘uit je hoofd te leren’.  Dat lukt ook niet wanneer je leerstof niet begrijpt.
Zo kun je die geheugensteuntjes met je meenemen naar het examen en dat geeft je natuurlijk zelfvertrouwen!

Bij biologie is het vooral de hoeveelheid stof die een rol speelt. Waarbij ik in de volgende stappen werk:
Stap 1: Het opstellen van een bruikbare planning.
Stap 2: De stof goed gaan begrijpen en er een mindmap of een goede samenvatting van gaan maken of een bestaande samenvatting aanpassen. Het doel is dat we de hoeveelheid stof gaan verminderen.
Stap 3: We kijken welke gedeeltes je nog lastig vindt, dat ga ik je uitleggen en daar gaan we samen opgaven van maken.

Iteach kan je ook begeleiden wanneer je (helaas) een herexamen moet gaan doen of een toets moet gaan maken om over te kunnen gaan.

 

Meisje in spijkerblouse gaat huiswerk maken

F
F
Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above: