M: 0 6 - 2 5 0 8 5 8 9 0

Door FEM genomineerd voor Zakenvrouw Stedendriehoek 2017!

Door FEM genomineerd voor Zakenvrouw Stedendriehoek 2017!

Door FEM genomineerd voor Zakenvrouw StedenDriehoek 2017

Momenteel ben ik genomineerd bij FEM voor Zakenvrouw van de Stedendriehoek 2017! In de categorie Indepentend Woman.

Wat een mooie opsteker.

Van huis uit ben ik geen onderneemster en ik kom ook niet uit een gezin waarin dat gebeurde. Toch ben ik 2 jaar geleden begonnen het opzetten van mijn eigen bedrijf.

Allereerst met het uitzoeken van mijn ‘Why’. Een hele klus maar uiteindelijk wel helder voor ogen kunnen krijgen.

5 Jaar geleden heb ik borstkanker gehad en tijdens dit proces kreeg ik ruimte om eens goed na te denken over mijn leven. Een ding was zeker, ik had er lang niet uitgehaald wat erin zat. Dat gevoel had ik altijd al wel, maar op mijn andere schouder zat altijd een ander stemmetje wat mij dan weer afzwakte. ‘Ben ik wel goed genoeg, en stel nou dat…’ In deze periode heb ik besloten om al die beren in een keer van de weg te vegen. Ik wilde er voor gaan!

En dat heb ik gedaan. Het ondernemen is een spel en het kost wel wat tijd om dat in de vingers te krijgen. Maar na 2 jaar loopt Iteach, heb ik klanten een Dyslexie Cafe en een jaarlijks evenement; De Dag van De Dyslexie. Heb ik vele nieuwe mensen leren kennen en heb ik mij persoonlijk enorm ontwikkeld. 

Nog 2 weken kun je een stem op mij uitbrengen, 28 februari sluit de stemming. Dan is er in maart de avond waarop de uitreikingen plaatsvinden. 

Je kunt hier je stem uitbrengen op mij. 

http://fem-netwerk.nl/genomineerden-zakenvrouw-stedendriehoek/

 

 

 

 

Vrouw die wijst op bord met tekst Zakenvrouw Stedendriehoek 2017

F
F
Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above: